Moderna Försäkringar Rating, Bästa Försäkringsbolaget

Moderna Försäkringar
VN:F [1.9.22_1171]
Pris
Villkor
Service
Rating: 2.6/5 (12 votes cast)

Moderna Försäkringar rating; här erbjuds våra besökare information om försäkringsbolag i Sverige och möjlighet att betygsätta dem efter egen erfarenhet för att utse det bästa försäkringsbolaget.

Moderna Försäkringar härstammar från ett av Sveriges äldsta försäkringsbolag, Atlantica, som bildades år 1916. År 1999 startade bolaget under namnet Nya Moderna Försäkringar i vilket även Atlantica, Netviq, Bilsport & MC samt Moderna Trygghetsförsäkringar (tidigare Vesta Skadeförsäkring) ingår. År 2010 blev Moderna Försäkringar en svensk filial till den danska försäkringskoncernen Tryg. Tryg är idag den näst största försäkringskoncernen i Norden och har mer än 2,6 miljoner privatkunder och över 100,000 företagskunder runt om i de nordiska länderna.

Moderna Försäkringar är idag en del av en dynamisk försäkringskoncern och kombinerar erfarenhet med nytänkande för att erbjuda de bästa försäkringslösningarna inom olika valda marknadssegment.

Försäkringsbolaget har även en väldigt populär och användarvänlig hemsida mätt enligt oberoende användarbarhetsstudier. Försäkringsbolaget vill möta sina kunder på deras egna villkor. Därför har de generösa öppettider och ligger också i framkant när det gäller digitala tjänster. De har dessutom blivit nominerade till årets försäkringsbolag 2010.

Moderna Försäkringar villkor och pris NU!

Försäkringsbolaget Moderna Försäkringar – Försäkringsformer

Försäkringsbolaget Moderna Försäkringar erbjuder idag flera försäkringsalternativ, för både privatpersoner som för företag. Försäkringsbolaget vill att försäkringarna ska vara enkla att förstå och snabba att hantera. Framförallt satsar de på sakförsäkringar som hus, hem, fritidshus, bil samt båt men de erbjuder även person – och företagsförsäkringar. De har även specialiserat sig på specialförsäkringar för entusiastbilar och motorcyklar.

Moderna Försäkringar har fokuserat sig på att erbjuda billiga försäkringar och erbjuder 200 kr i Gör det själv”-rabatt om man tecknar försäkring online och samlar du både hemförsäkring och bilförsäkring hos Moderna Försäkringar erbjuder de 20 % rabatt.

Moderna Försäkringar har blivit väldigt populära då de har bra erbjudanden och är billiga. Till exempel behöver du inte betala någon vagnskadesjälvrisk vid djurkollision och har möjlighet till delbetalning av försäkringspremien utan några extrakostnader eller dolda fakturaavgifter.

Som kund får du också själv välja bilverkstad för reparationen om du råkar ut för skada eller olycka med din bil. Moderna Försäkringar erbjuder trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring samt tilläggsförsäkringarna för hyrbil, trafikolycksfall och krishjälp, assistansförsäkring och kombiförsäkring.

Klicka här för att teckna Moderna Försäkringar online!

Rating Moderna Försäkringar

På ”Välja Försäkringar” kan du jämföra olika försäkringsbolag i Sverige med hjälp av våra besökares omdömen och rating (betygsättning). ”Välja Försäkringar” erbjuder all den generella information som du som kund behöver när du ska teckna en försäkring. När det kommer till rating Moderna Försäkringar, betygsättning av försäkringsbolag och omdömen, överlåter vi detta till de som har den mest relevanta information på området, d.v.s. våra besökare och försäkringsbolagens kunder. Vi har satt upp tre olika kategorier av omdömen om försäkringsbolagen, service, pris och villkor, som vi vill att du betygsätter. Dessa anses vara de som är av störst vikt för dig som kund när du väljer ett försäkringsbolag framför ett annat. Resultat av de satta betygen ger ett snittbetyg på det aktuella försäkringsbolaget som du kan använda som en guide för ditt val. Moderna Försäkringar är ett av de ledande försäkringsbolag i branschen som vi valt att ge besökare möjlighet att betygsätta på vår webbsida.

Dra musen över stjärnorna i de tre olika kategorierna och klicka för att markera betyg, en stjärna motsvarar lägsta och fem stjärnor högsta betyg, klicka sedan på ”Sumbit” för att skicka din betygsättning (rating).

Vill du diskutera vidare dina åsikter eller lämna ytterligare synpunkter om de olika försäkringsbolagen kan du på vår webbsida lämna omdömen gällande försäkringar och försäkringsbolag i vårt forum.

Klicka här för att se pris och villkor för bilförsäkring med Moderna Försäkringar!

Teckna Moderna Försäkringar Online, Steg för steg manual

Här nedan finner du en steg för steg manual för hur du kan teckna Moderna Försäkringar online:

Steg 1.) Fyll i dina personuppgifter som person nummer samt information om vad du ska försäkra.

Steg 2.) Välj hur stor del av försäkringsobjektet du vill ha försäkrat samt välj den självrisk som du vill betala.

Steg 3.) När all information om det aktuella försäkringsobjektet är ifyllt så kommer du få möjlighet att välja eventuella tilläggsförsäkringar som erbjuds.

Steg 4.) När all information är ifylld kommer du att få en ungefärlig månadskostnad, en offert, och möjlighet att få offerten skickad till dig.

Steg 5.) Om du istället väljer att köpa försäkringen direkt så kan du fullborda köpet av försäkringen med det start datum du angett samt godkänna de aktuella försäkringsvillkoren. Du kommer då få försäkringsbrev samt premiefakturan skickat hem till dig.

Bolag Rating Hemsida
Modern Forsakringar RatingModerna Försäkringar Rating Hemsida
Gjensidige RatingGjensidige Rating Hemsida
Netviq RatingNetviq Rating Hemsida
Trygg Hansa RatingTrygg Hansa Rating Hemsida
Insplanet RatingInsplanet Rating Hemsida