Insplanet Rating, Bästa Försäkringsbolaget

VN:F [1.9.22_1171]
Pris
Villkor
Service
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Insplanet rating; här erbjuds våra besökare information om försäkringsbolag och försäkringsförmedlare i Sverige och möjlighet att betygsätta dem efter egen erfarenhet för att utse det bästa försäkringsbolaget.

Insplanet är inget försäkringsbolag utan en försäkringsförmedlare och driver en av Sveriges största jämförelsetjänster inom privatekonomi. Varje år förmedlar Insplanet omkring en halv miljon försäkringar via deras webbsida, www.insplanet.se, vilket gör dem till en av de största försäkringsförmedlarna i Sverige.

Insplanet förmedlar försäkringar, lån och elavtal till konsumenter. De erbjuder sina kunder en gratis och smart tjänst för alla som behöver försäkringar genom att de har avtal med ett stort antal olika försäkringsbolag. Insplanet använder sig av samma pris på de produkter de förmedlar oavsett om du köper tjänsten via Insplanet eller direkt via deras leverantörer eller samarbetspartners. Insplanets samtliga försäkringsrådgivare är godkända av Finansinspektionen som försäkringsförmedlare.

Du som kund kommer nog snabbt att se fördelarna med Insplanet då du sparar in såväl tid som pengar när du ska jämföra olika försäkringar. Tjänsterna som Insplanet erbjuder är alltså gratis då kostnaden betalas av de olika försäkringsbolagen. Du som kund sparar även en del tid då du slipper ringa runt direkt till de olika försäkringsbolagen eller gå in på deras hemsidor för att beräkna pris och jämföra.

Jämför försäkring med Insplanet NU!

Insplanet Försäkringar

Insplanet försäkringar omfattar idag jämförelsetjänster för sakförsäkringar, såsom fordonsförsäkringar, samt boende och privatförsäkringar. När du som kund har ett behov av att teckna någon försäkring kan du vända dig till Insplanet. Insplanet kommer då att leta upp den försäkring som är mest förmånlig just för dig baserat på de uppgifter du lämnat om dina behov. Därefter kan du teckna försäkringen hos det försäkringsbolag som erbjuder den bästa och billigaste försäkringen för dig eller direkt via Insplanet.

Rating Insplanet

På ”Välja Försäkringar” kan du jämföra olika försäkringsbolag i Sverige med hjälp av våra besökares omdömen och rating (betygsättning). ”Välja Försäkringar” erbjuder all den generella information som du som kund behöver när du ska teckna en försäkring. När det kommer till betygsättning av försäkringsbolag, försäkringsförmedlare och omdömen, i det här fallet rating Insplanet, överlåter vi detta till de som har den mest relevanta information på området, d.v.s. våra besökare och försäkringsbolagens kunder.

Vi har satt upp tre olika kategorier av omdömen om försäkringsbolagen och försäkringsförmedlare, service, pris och villkor, som vi vill att du betygsätter. Dessa anses vara de som är av störst vikt för dig som kund när du väljer ett försäkringsbolag framför ett annat. Resultat av de satta betygen ger ett snittbetyg på det aktuella försäkringsbolaget eller försäkringsförmedlaren som du kan använda som en guide för ditt val. Insplanet är ett av de ledande försäkringsförmedlarna i branschen som vi valt att ge våra besökare möjlighet att betygsätta på vår webbsida.

Dra musen över stjärnorna i de tre olika kategorierna och klicka för att markera betyg, en stjärna motsvarar lägsta och fem stjärnor högsta betyg, klicka sedan på ”Sumbit” för att skicka din betygsättning (rating).

Vill du diskutera vidare dina åsikter eller lämna ytterligare synpunkter om de olika försäkringsbolagen eller försäkringsförmedlarna kan du på vår webbsida lämna omdömen gällande försäkringar och försäkringsbolag i vårt forum.

Klicka här för att jämföra försäkringar nu!

Jämför Försäkringar via Insplanet Online, Steg för steg manual

Jämföra försäkringar via Insplanet online; gå in på Insplanets hemsida direkt och jämför försäkringar från flera försäkringsbolag. Om du vill jämföra försäkring online via Insplanet finner du en steg för steg manual här nedan:

Steg 1.) Välj den försäkringsform du är intresserad av att jämföra.

Steg 2.) Fyll i de uppgifter som krävs, som personnummer samt uppgifter om försäkringsobjektet.

Steg 3.) När all nödvändig information är ifylld hämtas prisuppgifter från de olika försäkringsbolagen som Insplanet har avtal med. Du kommer att ta del av resultatet på hemsidan rangordnade med de billigaste först och den dyraste försäkringen sist.

Steg 4.) Du kommer även att få ta del av försäkringsvillkoren och vad som ingår i försäkringarna innan du bestämmer dig för att teckna.

Steg 5.) Om du väljer att teckna en försäkring via Insplanet jämförelsetjänst, kan du även teckna försäkringen direkt via Insplanet. Du kommer då att få en försäkringsbekräftelse skickat till den av dig angivna e-mail adressen som innehåller alla villkor och produktblad.

Steg 6.) Till skillnad från många andra försäkringsbolag erhåller du inte någon rabatt om du väljer att teckna försäkring online än om du skulle välja att ringa till någon av deras försäkringsförmedlare för att teckna en försäkring.

Bolag Rating Hemsida
Modern Forsakringar RatingModerna Försäkringar Rating Hemsida
Gjensidige RatingGjensidige Rating Hemsida
Netviq RatingNetviq Rating Hemsida
Trygg Hansa RatingTrygg Hansa Rating Hemsida
Insplanet RatingInsplanet Rating Hemsida