Försäkringsbolaget Trygg Hansa Rating, Bästa Försäkringsbolaget

VN:F [1.9.22_1171]
Pris
Villkor
Service
Rating: 3.6/5 (5 votes cast)

Försäkringsbolaget Trygg Hansa rating; här erbjuds våra besökare information om försäkringsbolag i Sverige och möjlighet att betygsätta dem efter egen erfarenhet för att utse det bästa försäkringsbolaget.

Trygg Hansa är idag ett av Sveriges största försäkringsbolag som erbjuder alla försäkringar du kan behöva som privatperson eller företagare. Trygg Hansa har en årspremievolym på över 10 miljarder SEK och har kontor på 30 orter runt om i Sverige.

Trygg Hansa bildades redan 1971 och existerade fram till 1997 då de blev uppköpta av SEB. Ägarskapet ändrades igen 1999 då Trygg Hansa köptes upp av den danska försäkringskoncernen Codan som ägs i sin tur av RSA, ett av de sex ledande försäkringsbolagen i världen. RSA fokuserar främst på sakförsäkringar och har ca 20 miljoner kunder.

Trygg Hansa har även verksamhet i Sverige under varumärkena Aktsam och Atava och utsågs 2011 till Årets skadeförsäkringsbolag.

Försäkringsbolaget Trygg Hansa Försäkringar

Försäkringsbolaget Trygg Hansa försäkringar erbjuder både personförsäkringar och företagsförsäkringar med flera typer av lösningar.

De har hemförsäkringar för både villa, fritidshus, hyresrätt och bostadsrätt. Trygg Hansa erbjuder även bilförsäkringar, båtförsäkringar samt försäkringar för lätta lastbilar, motorcyklar, mopeder, husvagnar, släpvagnar och snöskotrar. När det gäller bilförsäkringar erbjuder Trygg Hansa speciella märkesförsäkringar. Detta innebär att du kan få extra billig bilförsäkring beroende på vilket bilmärke du äger. Det unika med Trygg Hansas bilförsäkring är att det ingår en drulleförsäkring i bilförsäkringen. Vem har inte råkat ut för att tanka diesel i en bensinbil eller tappat nycklarna i en gatubrunn? En drulleförsäkring omfattar sådant som orsakas av otur, klumpighet, vårdslöshet eller oaktsamhet.

Hos Trygg Hansa kan du även teckna olika typer av sjuk- och olycksfallsförsäkringar, reseförsäkringar och speciella prisförmånliga paketerbjudanden för studenter och för ungdomar som nyss flyttat hemifrån. Deras personförsäkringar inkluderar även barnförsäkring där de erbjuder såväl barnförsäkring som gravidförsäkring med möjlighet att även teckna tilläggsförsäkringar, som ger utökat skydd mot medfödda sjukdomar.

Trygga Firman är Trygg Hansas skräddarsydda försäkringslösning för småföretagare.

Väljer du att samla dina försäkringar hos Trygg Hansa, erbjuder de upp till 20 % rabatt på sina försäkringar.

Rating Trygg Hansa Försäkringar

På ”Välja Försäkringar” kan du jämföra olika försäkringsbolag i Sverige med hjälp av våra besökares omdömen och rating (betygsättning). ”Välja Försäkringar” erbjuder all den generella information som du som kund behöver när du ska teckna en försäkring. När det kommer till betygsättning av försäkringsbolag och omdömen, i det här fallet rating Trygg Hansa försäkringar, överlåter vi detta till de som har den mest relevanta informationen på området, d.v.s. våra besökare och försäkringsbolagens kunder.

Vi har satt upp tre olika kategorier av omdömen om försäkringsbolagen, service, pris och villkor, som vi vill att du betygsätter. Dessa anses vara de som är av störst vikt för dig som kund när du väljer ett försäkringsbolag framför ett annat. Resultat av de satta betygen ger ett snittbetyg på det aktuella försäkringsbolaget som du kan använda som en guide till bästa försäkringsbolaget och för ditt val.

Trygg Hansa är ett av de ledande försäkringsbolagen i branschen som vi valt att ge våra besökare möjlighet att betygsätta på vår webbsida.

Dra musen över stjärnorna i de tre olika kategorierna och klicka för att markera betyg, en stjärna motsvarar lägsta och fem stjärnor högsta betyg, klicka sedan på ”Sumbit” för att skicka din betygsättning (rating).

Vill du diskutera vidare dina åsikter eller lämna ytterligare synpunkter om de olika försäkringsbolagen kan du på vår webbsida lämna omdömen gällande försäkringar och försäkringsbolag i vårt forum.

Klicka här för teckna Trygg Hansa försäkringar online!

Teckna Trygg Hansa Försäkringar Online, Steg för steg manual

Liksom många andra försäkringsbolag erbjuder Trygg Hansa en ”teckna online”- rabatt. Här nedan finner du en steg för steg manual för hur du kan teckna Trygg Hansa försäkringar online:

Steg 1.) Fyll i dina personuppgifter som personnummer, information om vad du ska försäkra. Om försäkringsobjektet är en bil så fyll i registreringsnummer eller om det är någon form av boendeförsäkring så fyll i gatuadress samt antal personer i hushållet etc, samt den självrisk du vill betala i fall av skada.

Steg 2.) Välj hur stor del av försäkringsobjektet du vill ha försäkrat. Om försäkringsobjektet är en bil så välj den typ av försäkring för bilen som du vill ha (trafik -, halv- eller helförsäkring).

Steg 3.) När all information om det aktuella fösäkringsobjektet är ifyllt så kommer du att få en översikt över vad försäkringen kommer att kosta dig per år samt hur stora rabatter du har erhållit.

Steg 4.) Om du är nöjd med prisförslaget ovan, kommer du i nästa steg att få möjlighet att välja tilläggsförsäkringar om så önskas. Du kommer i detta steg även att få möjlighet att spara dina val i form av en offert i 30 dagar eller att gå vidare för att teckna.

Steg 5.) Om du väljer att gå vidare och bestämmer dig för att teckna försäkring hos Trygg Hansa, kommer du att få de olika betalningsalternativen som erbjuds, år-, halvår- eller månads betalningar samt summa. Du kommer även att behöva välja ett datum från när du önskar att försäkringen ska börja gälla. Väljer du att teckna så kommer du få en bekräftelse skickad till din mail.

Steg 6.) All nödvändig information samt försäkringsbrev kommer att skickas hem till dig. Var uppmärksam på att Trygg Hansa erbjuder dig 14 dagars ångerrätt från det att du får hem försäkringsbrevet om du skulle ångra ditt val.

Bolag Rating Hemsida
Modern Forsakringar RatingModerna Försäkringar Rating Hemsida
Gjensidige RatingGjensidige Rating Hemsida
Netviq RatingNetviq Rating Hemsida
Trygg Hansa RatingTrygg Hansa Rating Hemsida
Insplanet RatingInsplanet Rating Hemsida