Försäkringsbolaget Netviq Rating, Bästa Försäkringsbolaget

Netviq
VN:F [1.9.22_1171]
Pris
Villkor
Service
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Försäkringsbolaget Netviq rating; här erbjuds våra besökare information om försäkringsbolag i Sverige och möjlighet att betygsätta dem efter egen erfarenhet för att utse det bästa försäkringsbolaget.

Netviq ägs av Moderna Försäkringar som i sin tur är en del av Nordens näst största försäkringskoncern Tryg Forsikring. Netviq är ett renodlat försäkringsbolag på nätet och har funnits i över 13 år. Deras försäkringar kan endast köpas på nätet och samtliga försäkringshandlingar skickas via e-mail. Den personliga servicen hanteras via Netviqs kundtjänst som du kan maila, chatta online eller ringa. Om du har frågor till deras kundtjänst utanför deras öppettider kommer ett automatiskt e-mail formulär att öppnas och du får återkoppling så snart kundtjänst åter är på plats. På det här sättet kan du nå deras kundtjänst dygnet runt! På grund av denna lättillgänglighet kan du även anmäla din skada online via deras online-skadeanmälan tjänst men har du frågor kan du även ringa till deras skadeservice.

En av anledningarna till att Netviq kan erbjuda bra och billiga försäkringar beror på att de endast kan köpas via nätet, dvs inga extra kostnader för personal och administration, och de samarbetar inte med några jämförelsesajter som kräver provision. Om du väljer att teckna någon försäkring via Netviq kan du sänka din månadspremie avsevärt om du väljer att betala en högre självrisk, högre än vad många andra försäkringsbolag erbjuder. I detta fall betalar du istället lite mer när någon olycka eller skada skulle inträffa.

Klicka här för att teckan Netviq försäkringar online!

Försäkringsbolaget Netviq Försäkringar

På nätet erbjuder försäkringsbolaget Netviq försäkringar för privatpersoner som bilförsäkring, husvagnsförsäkring, släpvagnsförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring och fritidshusförsäkring. Till dessa kan du teckna tilläggsförsäkringar som utökar ditt försäkringsskydd. Som nämnts ovan sker all service Netviq erbjuder via deras kundtjänst på nätet, genom e-mail eller via en online kundchatt. Netviq har valt att fokusera på att synas i sökmotorer och på andra ställen för att locka kunder till sig och då priserna är så pass bra är det en bra väg att välja. Allt som Netviq sparar in på får också kunderna ta del av vilket är det viktiga.

Rating Netviq Försäkringar

På ”Välja Försäkringar” kan du jämföra olika försäkringsbolag i Sverige med hjälp av våra besökares omdömen och rating (betygsättning). ”Välja Försäkringar” erbjuder all den generella information som du som kund behöver när du ska teckna en försäkring. När det kommer till rating Netviq försäkringar, betygsättning av försäkringsbolag och omdömen, överlåter vi detta till de som har den mest relevanta informationen på området, d.v.s. våra besökare och försäkringsbolagens kunder.

Vi har satt upp tre olika kategorier av omdömen om försäkringsbolagen, service, pris och villkor, som vi vill att du betygsätter. Dessa anses vara de som är av störst vikt för dig som kund när du väljer ett försäkringsbolag framför ett annat. Resultat av de satta betygen ger ett snittbetyg på det aktuella försäkringsbolaget som du kan använda som en guide till bästa försäkringsbolaget och för ditt val. Netviq Försäkringar är ett av de ledande försäkringsbolag i branschen som vi valt att ge besökare möjlighet att betygsätta på vår webbsida.

Dra musen över stjärnorna i de tre olika kategorierna och klicka för att markera betyg, en stjärna motsvarar lägsta och fem stjärnor högsta betyg, klicka sedan på ”Sumbit” för att skicka din betygsättning (rating).

Vill du diskutera vidare dina åsikter eller lämna ytterligare synpunkter om de olika försäkringsbolagen kan du på vår webbsida lämna omdömen gällande försäkringar och försäkringsbolag i vårt forum.

Teckna Netviq Försäkringar Online, Steg för steg manual

Här nedan finner du en steg för steg manual för hur du kan teckna Netviq försäkringar online:

Steg 1.) Välj vilken typ av försäkring som du vill teckna samt fyll i dina personuppgifter som person nummer och kort information om försäkringsobjektet, t.ex. om du ska teckna en bilförsäkring fyll i registreringsnummer eller postnummer om du vill teckna hemförsäkring.

Steg 2.) När du fyllt i ovanstående kan du i nästa steg göra de val som kan påverka det pris som du kommer att betala för försäkringen. Du kommer behöva välja självrisk, hushållstyp (om du vill teckna hemförsäkring), respektive boendeform (om du vill teckna bilförsäkring). Baserat på dina val kommer du redan nu att se ett månadspris för fösäkringen.

Steg 3.) I detta steg kommer du att få erbjudanden om olika tilläggsförsäkringar till den aktuella försäkringen samt erbjudas att få ta del av information om självrisken, villkoren och förköpsinformation. Baserat på de tilläggsförsäkringar du har valt kommer det månadspris du blivit erbjuden i ovanstående steg att ändras. Om du är nöjd med den månadskostnad du blivit erbjuden och vill få en offert, kommer du även att behöva ange betalningsperiod (betalning per månad eller helår), startdatum för försäkringen, samt din e-mail adress till vilken offerten kommer att skickas.

Om du iställer väljer att köpa försäkringen, kommer du att behöva godkänna försäkringsvillkoren samt behandlingen av dina personuppgifter. Du kommer även att bli erbjuden att få dina försäkringshandlingar via e-mail, då du på detta sätt hjälper miljön och samtidigt enkelt kan gå in på Netviqs hemsida, ”Mina Sidor” och se dina försäkringshandlingar samt aktuella betalningar.

Bolag Rating Hemsida
Modern Forsakringar RatingModerna Försäkringar Rating Hemsida
Gjensidige RatingGjensidige Rating Hemsida
Netviq RatingNetviq Rating Hemsida
Trygg Hansa RatingTrygg Hansa Rating Hemsida
Insplanet RatingInsplanet Rating Hemsida