Försäkringsbolaget Gjensidige Rating, Bästa Försäkringsbolaget

Gjensidige
VN:F [1.9.22_1171]
Pris
Villkor
Service
Rating: 1.7/5 (6 votes cast)

Försäkringsbolaget Gjensidige rating; här erbjuds våra besökare information om försäkringsbolag i Sverige och möjlighet att betygsätta dem efter egen erfarenhet för att utse det bästa försäkringsbolaget.

Gjensidige härstammar från Norge och är en av Nordens största aktör inom sakförsäkringar. Gjensidige är också ett av de äldsta försäkringsbolagen med anor från början av 1800-talet. Deras försäkringar erbjuds i Sverige, Norge, Danmark samt Estland, Lettland och Litauen med huvudkontor i Norge, Oslo.

Gjensidige arbetar utifrån grundvärderingar som – kundengagemang och tillit. Deras ambition är att växa i Sverige genom att erbjuda hög service till ett bra pris.

Fösäkringsbolaget Gjensidige Försäkringar

Försäkringsbolaget Gjensidige försäkringar erbjuds både till privatpersoner och företag. För privatpersoner erbjuds barnförsäkring, gravidförsäkring, hem-, villa- och fritidshusförsäkring samt försäkringar för personbilar, miljöbilar, motorcyklar, lätta lastbilar, snöskotrar, båtar, släp- och husvagnar. För företagare finns företags-, fordons-, lantbruks-, transport- och motorfordonsförsäkringar.

Gjensidige har vissa erbjudanden när det gäller bilförsäkringar där Allrisk Bil (drulle) ingår i både halv– och helförsäkring. En drulleförsäkring omfattar sådant som orsakas av otur, klumpighet, vårdslöshet eller oaktsamhet. De erbjuder rätt till hyrbil i upp till tre dagar om du råkar ut för skada under resa inom Sverige. Gjensidige erbjuder även flera tilläggsförsäkringar till bilförsäkringen som hyrbilsskydd upp till 45 dagar, självriskreducering vid skadegörelse, assistans, djurkollision utan självrisk samt trafikolycksfallsförsäkring.

Till deras hem- och villaförsäkringar finns också många tilläggsförsäkringar, som till exempel allriskförsäkring, allrisk special, utökat skydd på resa, olycksfallsförsäkring, bostadsrättsförsäkring, golfförsäkring, småbåtsförsäkring och allriskförsäkring på byggnad.

Gjensidige erbjuder försäkringar i Norden till konkurrenskraftiga priser. De satsar på att ha korta beslutsvägar och närhet till sina kunder. De använder sig av två system för att belöna sina försäkringskunder, genom helkundsrabatter och bonussystem för antal skadefria år.

Om du samlar dina försäkringar hos Gjensidige får du 10 procents rabatt per försäkring. Du blir kvalificerad som helkund redan efter att du tecknat två försäkringar och då kan du få upp till 20 % rabatt. Gjensidige erbjuder även bonus för antal skadefria år, dvs. för varje år som du är skadefri höjs din försäkring upp ett bonussteg och priset sjunker när försäkringen förnyas. Skulle du orsaka en skada kommer din försäkring att sänkas i bonusstegen och priset höjas när försäkringen förnyas.

Rating Gjensidige Fösäkringar

På ”Välja Försäkringar” kan du jämföra olika försäkringsbolag i Sverige med hjälp av våra besökares omdömen och rating (betygsättning). ”Välja Försäkringar” erbjuder all den generella information som du som kund behöver när du ska teckna en försäkring. När det kommer till betygsättning av försäkringsbolag och omdömen, i det här fallet rating Gjensidige försäkringar, överlåter vi detta till de som har den mest relevanta informationen på området, d.v.s. våra besökare och försäkringsbolagens kunder.

Vi har satt upp tre olika kategorier av omdömen om försäkringsbolagen, service, pris och villkor, som vi vill att du betygsätter. Dessa anses vara de som är av störst vikt för dig som kund när du väljer ett försäkringsbolag framför ett annat. Resultat av de satta betygen ger ett snittbetyg på det aktuella försäkringsbolaget som du kan använda som en guide till bästa försäkringsbolaget och för ditt val.

Gjensidige är ett av de ledande försäkringsbolagen i branschen som vi valt att ge våra besökare möjlighet att betygsätta på vår webbsida.

Dra musen över stjärnorna i de tre olika kategorierna och klicka för att markera betyg, en stjärna motsvarar lägsta och fem stjärnor högsta betyg, klicka sedan på ”Sumbit” för att skicka din betygsättning (rating).

Vill du diskutera vidare dina åsikter eller lämna ytterligare synpunkter om de olika försäkringsbolagen kan du på vår webbsida lämna omdömen gällande försäkringar och försäkringsbolag i vårt forum.

Klicka här för att teckna Gjensidige försäkringar online!

Teckna Gjensidige Försäkringar Online, Steg för steg manual

Här nedan finner du en steg för steg manual för hur du kan teckna Gjensidige försäkringar online:

Steg 1.) Fyll in uppgifter om försäkringsobjektet du vill försäkra samt information om omfattning på ditt försäkringsobjekt. I fall försäkringsobjektet är en bil kan du välja om du vill ha trafik-, hel- eller halvförsäkring.

Steg 2.) I nästa steg fyller du i information om dig själv samt om försäkringsobjektet, betalningsmetod samt tilläggsförsäkringar

Steg 3.) Baserat på ovanstående information kommer du att få ett prisförslag (en offert) som kommer att gälla i 30 dagar. I denna offert kommer du att se en prisspecifikation på varje del av försäkringen samt en sammanfattad årlig försäkringspremie. Du får även en specifikation på grundsjälvriskerna samt kommer att välja ett datum från vilket du vill att försäkringen skall börja gälla.

I detta steg kommer du även att ta del av Gjensidiges allmänna försäkringsvillkor och om du godkänner dem, kommer du att antigen välja att skriva ut offerten eller att gå vidare och teckna försäkringen. Kom ihåg att om du väljer du att teckna försäkringen via Gjensidige har du 14 dagars ångerrätt.

Bolag Rating Hemsida
Modern Forsakringar RatingModerna Försäkringar Rating Hemsida
Gjensidige RatingGjensidige Rating Hemsida
Netviq RatingNetviq Rating Hemsida
Trygg Hansa RatingTrygg Hansa Rating Hemsida
Insplanet RatingInsplanet Rating Hemsida